M o n á T e h r a n i

Make-Up Artist & Hairstylist

Hi, 

Welkom op mijn website bridalstylingbymona.com

Mijn naam is Moná Tehrani en ik ben een bridalstyliste die ook visagie opleidingen & haarstyling cursussen geeft. 

Visagie en haarstyling is altijd al mijn grote passie geweest. Al sinds jongs af aan ben ik gefascineerd in de beauty branche. Naast mijn enorme passie voor de make-up en haarstyling heb ik ook passie voor cijfers. Na het behalen van mijn bachelor diploma Bedrijfseconomie heb ik ook van mijn passie voor make-up en haarstyling werk gemaakt.

In 2015 heb ik mijn diploma Make-up artist Advanced bij Linda Blauw (award winner 2009) behaald. Sinds 2016 werk ik als een freelancer. Ik heb bij  'Superlooks Cosmetics' diverse make-up workshops gegeven. In de loop der jaren heb ik verschillende make-up demonstraties verzorgd en meegewerkt aan grote fashion shows, tv programma’s en fotoshoots. Tevens heb ik samen met een geweldig team aan professionals meegewerkt aan een 'styled wedding shoot ' welke op www.theperfectwedding.nl gelanceerd is.

Na het verzorgen van mijn eigen bruidsmake-up & bruidskapsel in augustus 2016 besloot ik mij te gaan specialiseren in bridalstyling.  Doormiddel van het volgen van diverse bridalstyling trainingen en opleidingen in zowel visagie als haarstyling ben ik mezelf hierin verder gaan ontwikkelen. Daarnaast blijf ik regelmatig bij wereld beroemde artiesten trainingen volgen. Op deze manier blijf ik up-to-date van de laatste visagie en haarstyling trends en ontwikkelingen.

Als een CRKBO geregisterde docent geef ik sinds 2019 visagie en haarstyling opleidingen aan getalenteerde dames/heren die passie & liefde voor dit vak hebben. Dit doe ik in samenwerking met het Paleis Beautycenter in Schiedam, KWC-uv en MAC store in Den Haag.

Bedank voor het lezen en hopelijk tot snel :)


Liefs,

Moná