Bridalstyling By Moná
Allermooiste versie van jezelf

Allermooiste versie van jezelf

Moná is gespecialiseerd in bruidsmake-up en bruidskapsels. Zij creëert een natuurlijk maar bovenal schitterende look op jouw mooiste dag. Met veel liefde en passie vertaalt ze jouw wensen naar een unieke look die zorgt voor het perfecte totaalplaatje. Met de deskundigheid zorgt zij ervoor dat jij je een stralende, zelfverzekerde bruid voelt. Jij zult stralen in de allermooiste versie van jezelf.


Bruidskapsel

Met veel vreugde verzorg ik graag  jouw bruidskapsel, of je het nu losjes opgestoken wilt, in een trendy hoge knot of een bos volle mooie krullen, alles is mogelijk. Ik geef je vakkundig advies waarbij jouw wensen centraal staan.

Bruidsmake-up

Natuurlijk mag naast het bruidskapsel een bijpassende bruidsmake-up niet ontbreken. Ik werk met wereldbekende make-up merken zoals; Huda Beauty, Anastasia Beverlyhills, Lauren Mercier etc.  De foundation Aribrush ontbreekt ook niet in mijn kit. Dit is een techniek waarmee de foundation d.m.v.  'airbrush'  geleidelijk op het gezicht gesprayd wordt. Het resultaat is heel natuurlijk, egaal, dekkend en blijft  24 uur perfect zitten.

Maak je geen zorgen. Mona verzorgt jou een fenomenale perfecte look op jouw mooiste dag om nooit te vergeten.

Proefsessie circa 4uur

Tijdens de proefsessie gaan wij samen opzoek naar het gewenste bruidskapsel en bruidsmake-up.

  • 4-6 weken voor de bruiloft
  • Kennismaking  
  • Bespreking van jouw wensen
  • Uitproberen van diverse bruidsmake-up looks 
  • Uitproberen van diverse kapsels
  • Persoonlijk advies

Ben je benieuwd of jullie trouwdatum nog beschikbaar is? Neem dan contact met mij op.


Gastenboek

Sabine Swart
31-10-19 15:21:49
Tijdens de proef make-up merkte ik al dat ze echt de tijd voor je neemt en als het in haar ogen niet perfect zit, doet ze het gewoon opnieuw.

Mona is in één woord fantastisch! Ik heb me tijdens onze trouwdag zo geweldig mooi gevoeld en kon alleen maar stralen. Dank je wel!!
Opmerking:
Het was een eer om jouw bridalstyliste te zijn lieve Sabine. Hartelijk dank voor je recentie !
Hanneke Kuster
03-10-19 22:44:06
Mede door deze prachtige vrouw zag ik er stralend uit op onze trouwdag. Bij de proefsessie wist Moná mijn wensen al meteen op de juiste manier te interpreteren en maakte een heel mooi natuurlijke make-up en feestelijke styling. Ik was meteen enthousiast en blij dat Moná mijn make-up en haar zou doen. Wat kreeg ik veel complimenten! Normaal gebruik ik erg weinig make-up en was bang dat het teveel zou worden (op mijn 59e 😉). Moná heeft er voor gezorgd dat ik mij de hele dag supermooi heb gevoeld. Dankjewel lieve Moná.
Opmerking:
Heel erg graag gedaan en ik ben heel blij dat ik aan al jouw verwachtingen heb kunnen voldoen. Dank je wel voor je lieve recentie.
Bodil
27-07-19 09:44:53
Super leuke, enthousiaste en lieve vrouw! Heeft mijn bruidsmake-up en -kapsel uitstekend verzorgd en ook mijn moeder mooi gemaakt voor de grote dag. Ze gaat voor perfectie, luistert goed naar je wensen, is altijd bereikbaar voor vragen en neemt alle tijd voor je.
Opmerking:
Dank je wel voor je geweldige recensie❤ Prachtige bruid Bodil
Hamiye M
25-07-19 10:49:34
Most important thing is to listen and to look what fits you and that's were Mona is good at! Ze is een perfectionst, details zijn belangrijk en weet heel goed hoe ze jouw schoonheid moet laten stralen en hiermee kun je zien hoe professioneel ze aan het werk gaat! Wat ik vaak bij andere pro-visagisten zie, is dat de meiden gauw op elkaar gaan lijken terwijl iedereen uniek is... En dat vind ik bijzonder aan Mona, ze zorgt ervoor dat je Uniek blijft! Meerdere malen al bij deze enthousiaste, lieve, spontane dame geweest voor speciale gelegenheden. Dankjewel mijn engeltje!!😍❤
Opmerking:
Dank je wel voor je mooie woorden lieverd❤❤